Één membership.
Toegang tot alles.

Club Member, Business Member óf Partner… Een membership bij FC Business betekent toegang tot de Business Clubs van alle aangesloten BVO’s. Hierbij kun je gaan wanneer je wilt, waar je wilt en met het aantal personen waarmee je wilt gaan.

Wij bouwen aan de grootste Business Club van voetbal liefhebbend Nederland. Word jij daar onderdeel van?

Join the club

Van Club Member tot Official Partner. Voor particuliere liefhebbers die graag naar een pot voetbal bij diverse clubs gaan kijken tot bedrijven die op zoek zijn naar een nieuwe manier om medewerkers en relaties een premium wedstrijdbeleving te geven óf op zoek zijn naar extra exposure voor het bedrijf.

Club
Member

Algemene voetballiefhebbers, startende ondernemers en zelfstandigen

vanaf

€1.000

/seizoen

Business
Member

Bedrijven die relaties en partners uit willen nodigen in diverse business clubs

vanaf

€2.500

/seizoen

Premium
Partner

Bedrijven die exposure en toegang tot diverse business clubs wensen

vanaf

€10.000

/seizoen

Netwerken

Het was nog nooit zo makkelijk om toegang te krijgen tot verschillende Business Clubs, de ideale plek om je netwerk te vergroten of verbeteren.

Relatiebeheer

Iedereen houdt van gezelligheid, een avondje uit, goed eten en lekker drinken. Daarnaast houdt vrijwel iedereen van voetbal. Een avondje in de Business Club met een (zaken)relatie wordt gegarandeerd een succesvolle avond.

Flexibiliteit

Je zit niet vast aan een vast aantal stoelen per club en bovendien word je agenda niet bepaald door het speelschema van de KNVB. Bij FC Business bepaal jij wanneer je waar naar toe gaat en met hoeveel personen.

Exposure

Een samenwerking met FC Business betekent indirect een samenwerking met alle aangesloten BVO’s. Wij gaan heel sterk inzetten op online marketing en kunnen gebruik maken van de exposure die profclubs met zich meebrengen.

Eenvoud

Je ontvangt bij aanvang één factuur, waarna je het tegoed vrij kunt besteden. Via je account kun je op elk gewenst moment tickets bestellen, zo lang er tegoed voorradig is. Het tegoed splitsen over meerdere accounts (voor bijv. accountmanagers) is mogelijk.

Hulp nodig?

“Twijfel je of een membership iets voor jou of jouw bedrijf is? Of heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? 

Plan dan een kennismakingsgesprek in. We nemen dan samen de mogelijkheden en voordelen door.”

Wat we bespreken:

“Als Fagro zijn we erg blij met de nieuwe samenwerking met FC Business. De doelgerichte en enthousiaste aanpak van deze ondernemers matcht met de kernwaardes van onze organisatie. FC Business raakt zowel de doelgroep en interesses van onze professionals als ons netwerk. Wij kijken er naar uit om onze klanten en werknemers mee te nemen naar verschillende wedstrijden komend seizoen. #werkgeluk”

Nica Ortu

Business Manager

Fagro Consultancy B.V.