Business Member

€2.500/seizoen

Business Member van FC Business is de seizoenskaart van de nieuwste Business Club van voetbal liefhebbend Nederland. Word member van ons unieke platform en scoor op voorhand jouw tegoed.

Als extra’s ontvang je uitnodigingen voor alle FC Business-events én krijg je toegang tot onze exclusieve Community App. Zo kun je connecties maken met andere Business Members en Business Partners. Daarnaast ben je via onze app altijd als eerste op de hoogte van al het nieuws. En wie weet hebben we af en toe een verrassing voor je.

€125 cadeau

De kosten van het membership worden een-op-een tegoed. Ontvang daarnaast €125 extra budget in je account.

Community App

Je krijgt samen met andere members toegang tot de exclusieve Community App van FC Business.

Events

Je ontvangt uitnodigingen voor onze events. Dé ideale plek om te netwerken met ondernemende voetballiefhebbers.

Deel het met vrienden

Je kunt via het Business Membership ook eenvoudig tickets kopen voor vrienden, familie of relaties.

“FC Den Bosch is erg verheugd over de samenwerking met FC Business. “Middels het platform van FC Business kunnen wij mensen van binnen en vooral ook buiten de regio op een laagdrempelige manier kennis laten maken met ons stadion, onze Business Club en de stad. FC Business doet dat op dusdanige manier dat de club ook nog eens volledig ontzorgd wordt. Ik denk dat voor mensen die een weekendje weg willen in ‘s-Hertogenbosch ze met dit programma een hele mooie start van het weekend hebben!”

Greetje Derks

Commercieel Manager

FC Den Bosch