Club Member

€1.000/seizoen

Club Member van FC Business is de seizoenskaart van de nieuwste Business Club van voetbal liefhebbend Nederland. Word member van ons unieke platform en scoor op voorhand jouw tegoed.

Als extra’s ontvang je uitnodigingen voor alle FC Business-events én krijg je toegang tot onze exclusieve Community App. Zo kun je connecties maken met andere Business Members en Business Partners. Daarnaast ben je via onze app altijd als eerste op de hoogte van al het nieuws. En wie weet hebben we af en toe een verrassing voor je.

Een-op-een

De kosten van een Club Membership worden een-op-een als tegoed aan je account toegevoegd.

Community App

Je krijgt samen met andere members toegang tot de exclusieve Community App van FC Business.

Events

Je ontvangt uitnodigingen voor onze events. Dé ideale plek om te netwerken met ondernemende voetballiefhebbers.

Deel het met vrienden

Je kunt via het Club Membership ook eenvoudig tickets kopen voor vrienden, familie of relaties.

“Met enthousiasme zijn wij de samenwerking met FC Business aangegaan nadat onze partnerclub Fortuna Sittard mij attendeerde over dit initiatief. Na een gesprek met Jim en Stan werden wij ook enthousiast over dit initiatief omdat er vaak wel een paar stoelen over zijn op onze BC tribune waarvoor overigens plannen bestaan om die te vernieuwen. We zien groeimogelijkheden in de toekomst voor FC Business mogelijk naar het buitenland en vinden het prachtig om bij de start van dit initiatief met mogelijkheden betrokken te zijn, juist omdat we zelf onze club weer aan het voorzien zijn van nieuw elan…”

Henk Donkervoort

Commercieel Manager

FC Dordrecht