Nieuwe Business Member: FH Meubelen

Dé specialist in projectinrichting, dat is FH Meubelen. Het bedrijf uit Horst staat garant voor spraakmakende inrichting bij tal van bedrijven. Daarbij combineren ze professionaliteit met persoonlijk contact en ontzorgen ze hun klanten optimaal.

Op zoek naar het beste
FH Meubelen staat garant voor een totaal aanpak. Samen met de klant wordt bekeken wat de beste oplossing is voor elke inrichting. Daarbij staat de kwaliteit van meubilair altijd voorop en staat betaalbaarheid hoog in het vaandel.

FH Meubelen levert niet alleen inrichting van A tot Z, maar produceert ook. Daar waar nodig worden maatwerkoplossing toegepast. Natuurlijk wordt hierbij rekening gehouden met alle wensen, maar zal FH Meubelen ook adviseren op basis van jarenlange ervaring in diverse branches.

Er is meer
FH Meubelen is ook specialist op het gebied van stoffering en vulling: onmisbaar bij meubilair. Het hele assortiment is bekend, waarbij er zelfs ergonomische oplossingen mogelijk zijn. En voor het maken van een gordijnplan en het leveren hiervan is FH Meubelen ook de ideale partner.

Voor wie?
De sporen zijn in de afgelopen jaren op tal van plekken verdient. En of een project nu groot of klein
is, iedereen is welkom. Van projecten in de zorg tot de horeca. En van leisure tot kantoren. FH Meubelen is gespecialiseerd in zorg, met projecten bij Sint Annaklooster, Dichterbij en De Zorggroep. Maar er is ook geleverd bij gerenommeerde klanten als Concertgebouw Nijmegen, Parkhotel Horst, Citaverde Collega en Rabobank. En uiteraard heeft het meest toepasselijke project plaatsgevonden binnen het voetbal: de inrichting van het Lindeboom Voetbalcafé van VVV-Venlo.

Absolute kracht
FH Meubelen gaat altijd voor de beste oplossing met een unieke inrichting. Om uiteindelijk het doel te bereiken: een realiseren van het best passende gevoel.

Met hun jarenlange ervaring én samenwerkingen is FH Meubelen met recht dé specialist. Van ontwerp tot realisatie: FH Meubelen ontzorgt het hele proces. Door de compacte organisatie zijn er hele korte lijnen en is er altijd één aanspreekpunt. Door het zelf én deels in Nederland produceren is er veel flexibiliteit, waarbij er veel aandacht is voor duurzaamheid. Met eigen transport wordt alles degelijk geleverd, waarbij FH Meubelen altijd zelf aanwezig is.

En last but not least: de dienstverlening stopt nooit na het leveren. Wat er ook is, FH Meubelen staat klaar!

Meer weten?
Check de website!

“FH Meubelen onderschrijft de kracht van netwerken en relatiebeheer. Met FC Business hebben we de mogelijkheid om flexibel te kiezen wanneer we waar heen gaan en met hoeveel personen. Een membership biedt hiermee voor ons veel voordelen, waaronder de eigen business-app. En hoewel we niet de grootste voetballiefhebbers zijn, past het concept prima bij ons. We delen in elk geval het enthousiasme!”

Nick Herraets
Eigenaar
FH Meubelen