Hét online platform voor Business Ticketing in het Betaald Voetbal.

Voetbal is de belangrijkste bijzaak van het leven. Vrijwel iedere jongen of meisje heeft óóit gedroomd van een leven in de spotlights. Een leven als popster of een leven als profvoetballer. Toch is het maar weinigen gegeven om te kunnen schitteren op het witte doek of op de groene grasmat.

Door het bestellen van Business Seat Tickets snel, eenvoudig en laagdrempelig te maken, krijgt iedereen (die het zelf niet tot profvoetballer heeft geschopt) de kans bieden om dicht bij deze magische wereld te komen.

Géén extra kosten

Wij conformeren ons een-op-een aan de prijzen die de clubs hanteren.

Gegarandeerde seats

Boek je Business Seats via FC Business dan ben je gegarandeerd van een plek.

Eén account

Een account bij ons geeft toegang tot de Business Clubs van alle partnerclubs.

Snel en persoonlijk

Heb je vragen? Je kunt je vragen 24/7 per mail of online chat aan ons stellen.

“Wij zijn voetballiefhebbers in hart en nieren. Voetbal is onze passie. Die passie willen wij goed organiseren en we weten wat jij verwacht. Daar gaan we voor. We verkopen niet zomaar tickets, maar hebben een intensieve samenwerking met 8 Nederlandse BVO’s. Wij kennen de clubs en zij kennen ons. Korte lijnen en veelvuldig contact maakt dat wij jou optimaal kunnen bedienen. Mocht er iets niet naar wens zijn, dan maken we dat samen snel in orde.”

Jim Coumans

FC Business

Stan Pinkaarts

FC Business

waar je wilt.
Wanneer je wilt.
Met hoeveel je wilt.

Begin jaren 2000 kwamen wij, Jim en Stan, er beiden achter dat een leven als speler in volle stadions niet voor ons was weggelegd. Aan enthousiasme over het spel geen gebrek. Aan talent wel. 90 minuten lang over voetbal praten was geen probleem, 90 minuten achter een bal aanrennen wel. Toch waren we vastbesloten om ooit, later als we groot waren, iets te gaan doen ‘in het voetbal’.

Tot die tijd zouden we vooral heel vaak ‘gaan kijken’: van het vierde niveau in Duitsland tot Europese wedstrijden van de Nederlandse top. Het niveau was niet altijd om over naar huis te schrijven, maar de sfeer, beleving en spanning die een wedstrijdbezoek met zich meebracht gaf altijd een kick.

Hoe werkt het?

Bestel binnen een paar klikken officiële Business Seat Tickets bij de 7 aangesloten BVO’s. 

Stap 1

Kies een wedstrijd of arrangement.

Stap 2

Betaal via iDeal of een FC Business Membership.

Stap 3

Ontvang een bestelgarantie van de bestelde tickets.

Stap 4

Ontvang max. 2 dagen voor de wedstrijd de officiële tickets.

Snel, eenvoudig en laagdrempelig.

Veel voetbalclubs focussen op het verkopen van een of meerdere Business Seats aan een bedrijf, voor een heel seizoen. Losse verkoop van Business Seats heeft niet altijd prioriteit en focus. Dat is heel begrijpelijk gezien het hoge aantal handelingen dat hiervoor moet worden uitgevoerd.

Hoewel logisch, is het wat ons betreft ook een gemiste kans. Een groot deel van de potentiële markt wordt op dit moment niet aangeboord. Voor een kleine of startende ondernemer is het nogal een stap om twee Business Seats voor een heel seizoen af te nemen. Bovendien is ‘een eerste aanraking’ met de beleving die een bezoek aan een Business Club met zich meebrengt vaak essentieel om over te gaan tot afname van een vaste seat. De ‘kleine’ ondernemer van nu is de ‘grote’ van de toekomst. Ook voor (vrienden)groepen is het een ideale mogelijkheid tot een fantastisch avondje uit. Als ondernemer ben je via FC Business in staat om bij meerdere clubs wedstrijden te bezoeken, waar en wanneer je dat wil, zonder je direct te binden aan één of meerdere clubs.

Losse tickets.

Na vele wedstrijd bezoeken op de ‘gewone’ tribune, leek het ons in 2017 leuk om eens een wedstrijd vanaf de business tribune te gaan bekijken. We wilden er een avondje uit van maken, een hapje en drankje voor en na de wedstrijd nuttigen en de wedstrijd bekijken vanaf de beste plekken in het stadion.

Zo gezegd, zo gedaan. De avond zelf werd een fantastische beleving, maar de weg ernaar toe was… moeizaam om het op z’n zachts uit te drukken. Dat was het moment waarop we het zeker wisten: hier moeten we iets mee doen.

Één membership.
Toegang tot alles.

Een Club Membership, een Business Membership of Partnership. Voor (vrienden)groepen óf voor bedrijven.

Een membership bij FC Business betekent toegang tot de Business Clubs van alle aangesloten BVO’s.

Van wedstrijd tot avondvullend programma

Een avondje in ‘de Business’ is veel meer dan alleen naar een voetbalwedstrijd kijken. De meeste clubs organiseren van alles rondom een wedstrijd om er zo een onvergetelijk avondje uit van te maken.

Via FC Business kun je eenvoudig een of meerdere van de beschikbare ‘add-ons’ aan je wedstrijdticket toevoegen om zo de avond compleet te maken.

Maximaal maatwerk

Ben je op zoek naar wat meer maatwerk? Of wil je een voorstel ontvangen voor een grote groep? Met diner? Met vervoer? Met hospitalitypakket? Als een optie niet standaard in ons aanbod erbij staat, wil dat niet zeggen dat het niet mogelijk is.

Wij staan in rechtstreeks contact met de commerciële mensen bij de verschillende BVO’s en kunnen snel voor jou navragen wat de maatwerk mogelijkheden zijn.

Géén extra kosten

Wij conformeren ons een-op-een aan de prijzen die de clubs hanteren.

Gegarandeerde seats

Boek je Business Seats via FC Business dan ben je gegarandeerd van een plek.

Eén account

Een account bij ons geeft toegang tot de Business Clubs van alle partnerclubs.

Snel en persoonlijk

Heb je vragen? Je kunt je vragen 24/7 per mail of online chat aan ons stellen.

“We zijn enthousiast over het concept FC Business. We zijn van mening dat wanneer we onze krachten bundelen dit zal leiden tot succes. Met vertrouwen en de nodige energie gaan we er gezamenlijk een succesvol seizoen van maken”

Guido Aben

Commercieel Manager

Roda JC Kerkrade